Ruilen

Als het product te groot, te klein of niet de juiste kleur is

Dan kan je natuurlijk altijd ruilen. De kosten voor retour zenden en toezending van je ruilbestelling zijn gratis vanaf € 45,-.
Controleer altijd meteen na ontvangst het geleverde. De bestelling kan binnen 14 dagen geruild worden, tenzij anders vermeld bij aanbieding. Zie daarnaast de voorwaarden van retourneren

Meer informatie over leveren, retourneren, bestellen en betalen kan je vinden in de Algemene Voorwaarden van LaTrib.

Retourneren

Als het product toch niet aan de verwachten voldoet

Helaas, maar dat kan.
Controleer altijd meteen na ontvangst het geleverde. De bestelling kan binnen 14 dagen geretourneerd worden, tenzij anders vermeld bij aanbieding. Daarnaast moeten retourzendingen aan het volgende voldoen:

– Het geleverde mag niet beschadigd en/of gemonteerd zijn.
– Het geleverde mag niet gebruikt zijn en moet nog verkoopbaar zijn.
– Bericht per email naar contact@latrib.nl onder vermelding van het factuuradres en vermeld tevens de juiste bankgegevens voor terugstorting.
– Het recht van retour geldt niet voor aankopen die speciaal, op verzoek van de klant zijn gemaakt en/of besteld. Aangezien wij veel, met de
handgemaakte producten leveren, kunnen kleine model- en/of kleurwijzigingen voorkomen.
– Totdat wij de retourzending hebben ontvangen, blijf je verantwoordelijk voor de zending. Zorg dus voor een goede verpakking om beschadiging tijdens de retourzending te voorkomen.

LaTrib berekent in principe alleen €2,50 retourkosten (geldig voor levering in NL) en dit wordt automatisch met het te retourneren bedrag verrekend. De aan LaTrib extra doorberekende kosten, als gevolg van door de klant gedane internetbetalingen die samen hangen met het geretourneerde product(en), zijn voor rekening van de klant. Tijdens stock sale en opruimingsacties zijn de kosten voor het retour zenden van het geleverde geheel voor rekening van de klant. Na het ontvangen van het geretourneerde product(en), zal de bestelling worden geannuleerd.

Meer informatie zie de Algemene Voorwaarden van LaTrib.

Als het product niet helemaal, zeg maar jouw ding is….